Draag bij aan eindeloos plezier

Draag ook bij!

De Zomerfeesten Epse is een feest voor alle bewoners in en rondom Epse. Al sinds 1983 wordt dit feest door de plaatselijke ondernemers georganiseerd. Sinds 2016 worden de Zomerfeesten Epse door vrijwilligers uit het dorp georganiseerd. Wij organiseren op eigen kracht, met de medewerking van vele vrijwilligers, ieder jaar weer een geweldig dorpsfeest voor jong en oud. Dit jaar organiseren wij ook een fantastisch Koningsfeest voor het dorp.

Om dit mogelijk te maken zijn wij afhankelijk van sponsoren. Dankzij u als sponsor kunnen wij tijdens beide evenementen mensen uit Epse en omstreken een fantastisch dorpsfeest en Koningsfeest laten beleven met live muziek en tal activiteiten voor jong en oud.

Vrienden van Zomerfeesten Epse
Kun je niet sponsoren uit naam van een bedrijf, maar wil je toch je steentje bijdragen? Vanaf dit jaar kan je ‘Vriend van Zomerfeesten Epse’ worden. Wat houdt dit nieuwe concept in? 
- je sponsort €50 euro per jaar
- je krijgt een naamsvermelding op het ‘Vrienden van Zomerfeesten Epse bord’, zichtbaar op de feesten.
- de bijdrage is jaarlijks opzegbaar.

De opbrengsten van de ‘Vrienden van Epse’ zullen direct terug te zien zijn tijdens de Zomerfeesten. We zullen met de opbrengsten iets bekostigen wat wij aan de bezoekers direct gratis kunnen teruggeven. Dat kan bijvoorbeeld een kinderactiviteit zijn of we huren er een artiest voor in ter vermaak. We zullen daarbij aangeven wat jij als sponsor hebt mede mogelijk gemaakt.

Wil je meedoen? Leuk!
Stuur een mail naar info@zomerfeestenepse.nl met als onderwerp ‘Vrienden van Zomerfeesten Epse’ en we sturen je alle info toe.

Jouw hulp maakt het verschil! Word vrijwilliger en maak Zomerfeesten Epse onvergetelijk.

Maak deel uit van de festiviteiten en ervaar de vreugde van vrijwilligerswerk. Doe mee en creëer samen magische herinneringen voor onze gemeenschap.

De Zomerfeesten van Epse worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor:

Workcation

En door al onze andere fantastische sponsoren: